Blackjack regler och strategi

blackjackFör att bli rik på blackjack så måste man dels vara väldigt duktig på att förstå hur spelet fungerar och dels så måste man ha lite flyt för tur är också en grundsten i logiska kortspel.
Nu är det dock så att flytet inte alls är lika viktigt som att lära sig blackjack regler och strategi eftersom detta kan göra att man får en medioker hand att bli till en vinnare. Det är inte som i poker att man sitter och psykar andra runt bordet för i blackjack så spelar man enbart mot given och det sker inte så mycket interaktion. Man fokuserar mer på de kort som läggs för att avgöra vilka chanser man har att få till 21 men inte mer. Det här gör att man verkligen kan sitta i lugn och ro och tänka igenom sina val utan att känna stress från andra som vill att man ska misslyckas.

blackjack-cards-chips

Grundreglerna för blackjack är alltid de samma. Man ska med två kort komma så nära 21 poäng som möjligt. Om man får 21 poäng så kallas detta för en Blackjack och det betyder för det mesta att man har vunnit. Utbetalningen kommer att bero på flera saker såsom vilken satsning man har spelat med, vad Blackjacken i det aktuella spelet är värd och vad given fick. Det här är sådant som man ska ha koll på innan spelet kommer igång så att man kan fatta rätt beslut om att behålla en hand, byta ut ett kort, dubbla sin satsning, ta försäkring och mer…

Ju mer du kan om regler för blackjack, desto bättre. Strategier är alltid utformade för det specifika spel som man har valt. Det här gäller särskilt online där man kan finna så pass många olika varianter. Det som gör att man mycket snabbare kommer igång med strategi och taktik online är att hjälpen finns lätt till hands. Du kan använda dig av blackjack tips, strategikort och mer för det blackjackspel som du har valt att satsa på. Dessutom så får man inte glömma bort att det alltid är roligare att spela blackjack med strategi som gör att man tänker till och verkligen kommer in i spelet.

Mer information

Grundläggande blackjackstrategi

Avancerad blackjackstrategi

Blackjack hand signaler